Frakt og service – er det verdt prisen?

Visste du at kundene dine legger mye vekt på hvem som leverer varene dine? Kundene dine går mer og mer opp i god service, og det gjelder hele veien fra bestilling til mottak av varer. Derfor er det ikke helt likegyldig hvem man får til å frakte tingene sine ut til kundene, for til syvende og sist kan det bli forskjellen mellom en tilbakevendende kunde eller en utilfreds kunde.

Som næringsdrivende i Norge kan det ofte være vanskelig å finne de beste fraktselskapene. Det finnes mange små, lokale speditører og transportører som mer enn gjerne vil hjelpe virksomheter med å sende pakke og frakten deres. Og så finnes det naturligvis større og mer kjente. Ofte kan det være fordeler forbundet med å bruke en kjent leverandør da du her kan være sikker på at de har kapasiteten til å ta på seg oppgaven. Og så gir det også en trygghetsfølelse hos kunden. I det hele tatt virker det bare mer profesjonelt.

Når det kommer til kjente fraktselskaper, er det sjeldent man finner et selskap som er like kjent som gode, gamle Posten. De fleste av oss kjenner dem sikkert fra deres gule og røde biler, som nå er blitt blå og hvite. Ved å få et etablert selskap til å stå for frakten din, følger det også et visst sikkerhetselement med i pakken. Det tar ofte lang tid å lage en god avtale med en transportør og en del av våre kunder har dessverre hatt noen kjedelige opplevelser hvor de har vært nødt til å skifte transportør midt i et forløp. Det kan være fordi de ikke kunne få det til å gå rundt, fordi de ikke hadde kapasiteten til oppgaven eller noe helt annet.

Med et stort og gammelt selskap som Posten kan du være sikker på at frakten kommer til  å kjøre problemfritt og det skal ikke mange bortkastede timer til for å oppveie en eventuelt høyere pris. Dessuten kan man med fordel også inngå langsiktige avtaler med et selskap av Postens kaliber da det nok er begrensede muligheter for at de stenger dørene foreløpig. Mange næringsdrivende blir lokket av ’rabatter’ ved å kjøpe inn stort bare for å finne ut at selskapet er stengt et par måneder senere. Og det er ikke noe mer frustrerende enn å brenne inne med bunke etiketter tilhørende et fraktselskap som ikke lenger er aktivt. Disse tingene slipper man også ved å velge et velrenommert selskap.

Naturligvis behøver det ikke kun å være Posten som kan oppfylle det som er nevnt ovenfor. Vi velger å fremheve dem her da det er høyst sannsynlig at de fleste av oss kan forholde oss til dem, men det gjør seg naturligvis også gjeldende ved andre leverandører. Det er alltid en god idé å sikre deg at virksomheten har en stabil drift så de kan hjelpe deg i lang tid. Det er blant annet også grunnen til at vi her på siden utelukkende samarbeider med respekterte virksomheter som har mange års erfaring innenfor frakt, for på denne måten kan vi være sikre på at vi i fellesskap leverer det beste resultatet – hver gang.