Finn veien i pakkejungelen

Dersom man som privatperson skal sende pakker, kan man ofte godt føle at man blir oversett av fraktselskapene. Vanligvis har de fokus på bedriftskunder, og det gjør ofte vanskelig å få fraktet pakker rundt som privatperson. Vi synes det er en skam, og derfor har vi gjort mye for å sørge for at vår innovative løsning kan brukes av både private og bedrifter. Derfor er det blant annet mulig å velge flere forskjellige leveransetyper, helt fra den minste pakke til den største containertransporten – for vi vet at alle kan ha behov for frakt.

 

Vi hjelper både private og bedrifter

Som privatperson kan ofte det å skulle finne den rette pakkeforsendelsen være som å lete etter nålen i høystakken, og selv om du finner noen som vil ta imot pakken din, kan du ikke alltid være sikker på at du får den beste prisen. Ofte får man som privatperson nemlig ikke tilgang til rammeavtaler og rabatter da man som utgangspunkt sender pakker enkeltvis og etter behov. Derfor opplever man ofte at man betaler overpris ved for eksempel å gå til kostkontoret der det ofte forekommer flere gebyrer på forsendelsen, enten fordi den ikke er veid ordentlig eller ikke er korrekt innpakket. I de fleste av disse tilfellene skyldes det ikke at avsenderen forsøker å snyte deg – og nei, det skyldes heller ikke at fraktfirmaet er for ’pertentlig’. Vanligvis handler det simpelthen om at det er skjedd en misforståelse, eller at man kanskje ikke har vært klar over hvordan man sende pakke og emballere varene korrekt.

 

Slik finner du den billigste pakkeforsendelsen

Her hos oss vil vi gjerne gjøre tingene litt annerledes. Vi synes at frakt skal være enkelt og billig for alle – uansett om du er privat eller næringsdrivende. Derfor er vår kalkulator åpen for alle, og den er like enkel å bruke uansett om du er privat eller bedriftskunde. Når du har tastet inn fraktbehovet ditt, går det kun noen få sekunder før du får priser fra de beste fraktselskapene i Norge. På denne måten er du alltid sikker på at du får de beste prisene på din leveranse.

 

Spar tid og besvær på din pakkeforsendelse

Ikke nok med at vi synes at frakt skal være billig; vii synes også at det skal være simpelt. Derfor har vi gjort det enkelt og oversiktlig å bestille forsendelser. Når du har inntastet avsender og mottaker, får du en enkel og ryddig oversikt over innleveringssteder så du raskt kan danne deg et overblikk. Vi tilbyr også flere forskjellige betalingsmetoder, blant annet VIPPS og kredittkort. Uansett størrelsen og prisen på forsendelsen din, har du også mulighet til å utsette betalingen i enten 10, 20 eller 30 dager. Dette er smart dersom du for eksempel skal ha fraktet store pakker som koster litt mer og ikke har tid til å vente på at du får pengene først.