Send pakker og spar penger samtidig!

Har du også skulle sende en pakke og må betale overpris på grunn av det lille pakke du skal sende? Det føles ikke helt rettferdig, ikke sant? Faktum er, jo mindre dine fraktbehov er, desto dyrere blir det. Men ikke for lenge. I dag er det en løsning på dette problemet. En løsning der du kan sende pakke og få muligheten til å velge den tid og pris som passer deg best!

Utvid dine synspunkter
Når vi sender pakker, er vi vant til alle de klassiske leverandørene, noe som er logisk fordi vi vil kunne stole på alt som skal komme. Men hvis du bare vil sende en pakke langt, kan det være ganske dyrt. Det er mer vanlig å få gunstigere priser, jo flere pakker du sender. Så, de som har mindre fraktbehov, er ofte den som blir rammet.

Men tenk hvis vi vil fortelle deg at det er en måte å sende færre pakker til rimelige priser? Ved hjelp av sider som Billigpakke.no kan du ved rask søk finne ut hva det vil koste deg å sende en pakke hvor som helst i verden.

Få flere alternativer
På Billigpakke.no kan du som nevnt vite ved et raskt søk hva det vil koste deg å sende en pakke hvor du vil. Men det er ikke alt. Du vil også få muligheten til å velge fra en rekke leverandører. På den måten får du tilgang til billigere priser, men samtidig alle de sikre leverandørene du er vant til å bli vant til. Som Momondo får du en liste over valgene dine og velger deretter det som passer deg best.

For å finne ut mer, sjekk ut Billigpakke.no og test deg selv!