Posten Norge

Det norske innlegget er alltid et godt alternativ for de som vil sende brev eller pakker i Norge eller i utlandet.

Hvordan sender du pakker med Posten?

Posten gir detaljert informasjon om alle fraktalternativer på nettsiden, slik at du kan finne ut på forhånd hvor mye det vil koste å sende pakken din og hvor raskt den kommer. Pakker som skal sendes via post, må sendes til et servicepunkt eller en representant, og de er ofte plassert i kiosker, bensinstasjoner eller i dagligvarebutikker. I dag er det også mulig å betale for pakken som allerede er online, noe som gjør det jevnere når du kan skrive fraktregningen selv, pakke pakken hjemme og deretter sende den til et av landets representanter. Ellers er det selvfølgelig også bra å besøke en agent for å kjøpe postens egen emballasje med porto.


Hvilke forskjellige fraktalternativer tilbyr Posten?

Postpakke: Dette alternativet passer deg med en pakke som veier maksimalt 20 kg. Din forsendelse når mottakeren en ukedag etter at den er sendt ut, og du får også et sporingsnummer slik at mottakeren kan søke etter pakken på postens nettside. Postpakken er forsikret til en verdi på NOK 50.000.

Brev Send enkelt: Hvis du vil sende et brev som veier maksimalt 2 kg, er Send enkelt en god løsning. I motsetning til et vanlig brev, kan du enkelt sende et sporingsnummer for å følge veien til brevet til mottakeren. For lette utsendelser tilbyr denne tjenesten gode priser når du vil kunne spore pakken din, og så snart den kommer, mottar mottakeren en avi via sms.

Brev: Vanlige brev sendt via post kan ikke spores, og kan veie maksimalt 2 kg. De kommer til mottakeren om to virkedager, og kan begge plasseres i en vanlig postkasse eller sendes til en representant.

Andre tjenester

Du kan også kjøpe ulike tilleggstjenester til konkurransedyktige priser på posten. Dette gjelder for eksempel kontantforskudd hvor mottakeren betaler for varene når pakken er hentet, ekspresslevering for pakker som må ankomme dagen etter det før kl. 10.00 og en tilleggsforsikring som gjør at varen tar ansvar også for pakker som er verdt mer enn NOK 50.000.

posten no
posten norge
posten sende brev
post no