hvordan sende pakke med postoppkrav?

Du kan sende en pakke med postoppkrav ved å først pakke inn varen og deretter fylle ut et postoppkravsskjema. Deretter kan du ta med pakken til ditt lokale postkontor og be om å sende den med postoppkrav. Du vil da motta en kvittering og mottakeren vil få beskjed om å betale for pakken når den blir levert.

1. Hvordan sender jeg en pakke med postoppkrav?
Svar: For å sende en pakke med postoppkrav må du først fylle ut et oppkravsskjema og feste det på pakken. Deretter kan du levere pakken på ditt lokale postkontor eller post i butikk. Du vil motta betalingen når mottakeren henter pakken.

2. Hvor mye koster det å sende en pakke med postoppkrav?
Svar: Prisen for å sende en pakke med postoppkrav avhenger av vekten og størrelsen på pakken, samt destinasjonen. Du kan sjekke prisen på Posten sin nettside eller kontakte ditt lokale postkontor for mer informasjon.

3. Hvilke betalingsmetoder kan mottakeren bruke for å betale for en pakke med postoppkrav?
Svar: Mottakeren kan vanligvis betale for en pakke med postoppkrav kontant eller med bankkort når de henter pakken på sitt lokale postkontor eller post i butikk. Noen steder kan også tilby betaling med Vipps eller andre digitale betalingsmetoder.