hva koster det å frakte to kofferter med sas?

Det koster vanligvis ekstra å frakte to kofferter med SAS, og prisen avhenger av reisemålet og billettypen. For nøyaktig informasjon anbefales det å sjekke SAS» nettside eller kontakte kundeservice direkte.

1. Hva koster det å frakte to kofferter med SAS?
Svar: Prisen for å frakte to kofferter med SAS avhenger av reisemålet, billettypen og eventuelle tilleggstjenester som er inkludert i billetten. Det anbefales å sjekke prisen på bagasje på SAS» nettside eller kontakte kundeservice for nøyaktig informasjon.

2. Hvor mye bagasje kan jeg ta med på SAS-flyvninger?
Svar: Antall tillatte kofferter og vekten avhenger av billettypen og reisemålet. Generelt sett tillater SAS én innsjekket koffert på økonomiklassebilletter og to innsjekkede kofferter på fleksible billetter. Det anbefales å sjekke retningslinjene på SAS» nettside før reisen.

3. Hvilke tilleggstjenester tilbyr SAS for bagasje?
Svar: SAS tilbyr ulike tilleggstjenester for bagasje, inkludert muligheten til å kjøpe ekstra bagasjevekt, forhåndsbestille spesiell bagasje eller oppgradere til en høyere bagasjeklasse. Detaljert informasjon om tilleggstjenester for bagasje finnes på SAS» nettside eller kan fås ved å kontakte kundeservice.