Cookie politikk

Send pakke til Tyskland

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Posten priser

Dette sier våre kunder om ossLeveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Du sparer både tid og penger ...

Har du behov for å sende en pakke til Tyskland? Da kan vi hjelpe deg! Billigpakke.no tilbyr billig frakt til Tyskland, og bringer raskt pakken fra A-B. Vi leverer pakker fra Norge til resten av verden, både for private og næringsliv og leverer innen 1-2 dager. Vi leverer kvalitet under transport og arbeid for å gjøre det enklere for deg å sende pakker til Tyskland.

Kutt stresset

Når du sender med oss via vår nettside, vil vi kunne se og samle pakkene på hjemmesiden din, det betyr at du unngår turen til postkontoret for å levere pakkene. Uavhengig av størrelse og vekt, henter vi pakkene på dørstokken din uten å kreve noe av deg. Etter at forsendelsen registreres i vårt system vil pakkene til Tyskland bli sendt umiddelbart. Vi garanterer deg at pakkene kommer frem i tide og i samme tilstand som når du sendte dem til oss! Vi transporterer forsendelsen til utlandet trygt fra avsender til mottaker, og leverer pakken på døren til mottakeren med et smil.

Hvordan gjør jeg?

Det første skrittet mot en enklere forsendelse, vil være å søke etter frakt pris på din bestemte pakke for Tyskland. Bare gå til vår hjemmeside og fyll ut avsender og mottaker først, deretter skriver du inn pakkens dimensjoner, og vekt så klikker du på "Søk pris". Alternativene vil nå bli vist på vår side, og du står nå fritt til å velge den pris og leveringstid som passer deg best. Etter at du har forberedt din bestilling hos oss, vil du motta adresseetiketter som kan skrives ut og bli festet på pakken. Vi vil komme og hente pakken i ditt hjem, så ordner vi resten. Så det er bare et spørsmål om tid før pakken ankommer den angitte mottakeren i Tyskland. Vi fokuserer på at du som kunde kan føle deg trygg på at forsendelsen kommer trygt frem til riktig destinasjon. Når du sender en pakke til tyskland, vil vi underveis alltid spore pakken med vårt kontroll og sporingssystem, slik at du kan finne ut nøyaktig hvor den til enhver tid befinner seg. Transport til Tyskland er ganske enkelt, men bruker støtte skal alltid være tilgjengelig om spørsmål oppstår, vi er alltid klare til å svare på spørsmål for deg. Du kan kontakte oss på telefon ( +47 815 03 871 ) eller sende oss en E-post (kontakt@billigpakke.no) og / eller bruk vår chat-funksjon inne på nettsiden.

Hva tilbyr vi ?

Vi tilbyr deg enkel, trygg og billig transport av brev, pakker og paller til Tyskland. Det kan for mange være skremmende og spesielt kostbart å sende til utlandet, men vi kan garantere leveranse til Tyskland uten problemer. Vi jobber for å gjøre det enkelt for deg å sende pakker, og du kan alltid stole på oss! Vi tilbyr lave fraktpriser til og fra alle destinasjoner i verden, og vårt partnerskap med store rederier gjør nettopp dette mulig. De bidrar til å sikre at forsendelsen kommer frem i tide, og du kan følge pakken din hele veien frem til mottaker!
 

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+