Cookie politikk

Billig pakke til Sverige

Enkel og rask levering på fingertuppene ...

Trenger du å sende en pakke til Sverige? Og det må være å gjøres enkelt og raskt? Vi kan hjelpe deg! Vi tilbyr rask og enkel pakke til Sverige og frakt daglig flere hundre pakker, både hjemme og på kontoret. Vi sikrer kvaliteten under transport og sørge for at pakken kommer trygt fra A til B, uansett hvor du sender fra! Uansett tilfelle av brev, pakker eller paller, slik at vi kan hjelpe deg. Vi arbeider for å gjøre det enkelt og uanstrengt for deg å sende pakker rundt om i verden, og dette inkluderer også Skandinavia.

Kutt stresset ...
Når du sender oss, vil vi samle pakken på hjemmesiden din, og det betyr at du unngår turen til postkontoret for å levere pakken. Uavhengig av størrelse og vekt, bringer vi sammen pakken opp på dørstokken uten å kreve noe av deg. Etter at forsendelsen røyking på i vårt system, og pakken til Sverige vil bli sendt umiddelbart.
Vi garanterer deg at pakken kommer i tide og i god stand når du sender det til oss! Vi transporterer forsendelsen utlandet trygt fra avsender til mottaker, og levere pakken til Sverige på døren til mottakeren med et smil.

Beregn din pris online ...
Det første skrittet mot en enklere forsendelse vil være å søke etter frakt pris på din bestemt pakke for Tyskland. Bare gå til vår hjemmeside, og som først fylle ut avsender og mottaker. Deretter skriver du inn i pakken dimensjoner og vekt, og klikk på "Søk pris". Alternativene vil nå bli vist på vår side, og du står fritt til å velge pris og leveringstid som passer deg best. Prisen avhenger av pakken størrelse og vekt, noe som er grunnen til at vi har gjort det enkelt for kunden å beregne det på nettet. Etter at du har fullført din bestilling hos oss, vil du motta adresseetiketter kan skrives ut og satt på pakken. Vi vil komme og hente pakken i ditt hjem, og så gjør vi resten. Så det er bare et spørsmål om tid før pakken når den angitte mottakeren i Sverige.

Sporing av pakke underveis ...
Vi jobber for å gjøre det enkelt for deg å sende pakker, og du kan alltid stole på oss! Vi tilbyr lave fraktpriser til og fra alle destinasjoner i verden, og vårt partnerskap med store rederier gjør nettopp dette mulig. De bidrar til å sikre at forsendelsen kommer frem i tide, og du kan følge pakken din hele veien!
Vi fokuserer på deg som kunde føler trygg på at forsendelsen kommer trygt til din destinasjon. Når du sender en pakke til Sverige, har vi underveis alltid å spore pakken og finne ut nøyaktig hvor den er plassert. Transport til Sveriges ganske enkel, men skal være i gang spørsmålet oppstår, er vi alltid klar til å svare på dem for deg. Du kan kontakte oss klokken på telefonen ( +47 815 03 871 ) runde, send oss ??en e-post (no_support @ billigpakke.no) og / eller bruke vår chat-funksjon inne på nettsiden.

Billigpakke.no
Rated 4.3/ 5 based on 30 reviews at Google+