Cookie politikk

Billig pakke til Sverige

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Posten priser

Dette sier våre kunder om ossLeveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Enkel og rask levering helt til fingertuppene ...

Trenger du å sende en pakke til Sverige? Og det skal være raskt og enkelt? Vi kan hjelpe deg! Vi tilbyr rask og enkel frakt til Sverige og frakter daglig flere hundre pakker, til både hjemmet og kontoret. Vi sikrer kvaliteten under transport og sørge for at pakken kommer trygt fra A til B, uansett hvor du sender fra! Uansett om det er  brev, pakker eller paller, kan vi hjelpe deg. Vi arbeider for å gjøre det enkelt og uanstrengt for deg å sende pakker rundt om i verden, og dette inkluderer også Skandinavia.

Kutt stresset ...
Når du sender med oss, henter vi som regel på din valgte adresse, og det betyr at du unngår turen til postkontoret for å levere pakken. Uavhengig av størrelse og vekt, henter vi pakken på dørstokken uten å kreve noe ekstra av deg. Vi garanterer deg at pakken kommer i tide og i god stand når du sender det med oss! Vi transporterer forsendelser trygt fra avsender til mottaker, og levere pakken til mottakeren med et smil.

Beregn din pris online ...
Det første skrittet mot en enklere forsendelse vil være å søke etter fraktpris på din bestemt pakke for Sverige. Gå inn på vår hjemmeside. Skriv inn land og postnummer ,så pakkedimensjoner og vekt, og klikk på "Søk pris". Alternativene vil nå bli vist på vår side, og du står fritt til å velge pris og leveringstid som passer deg best. Prisen avhenger av pakkens størrelse og vekt, noe som er grunnen til at vi har gjort det enkelt for kunden å beregne det på nettet. Etter at du har fullført din bestilling hos oss, vil du motta adresseetiketter som skal skrives ut og settes på pakken. Vi vil hente pakken på din valgte avsenderadresse. Så er det er bare et tidsspørsmål om tid før pakken når den angitte mottakeren i Sverige.

Sporing av pakke underveis ...
Vi jobber for å gjøre det enkelt for deg å sende pakker, og du kan alltid stole på oss! Vi tilbyr lave fraktpriser til og fra alle destinasjoner i verden, og vårt partnerskap med store rederier gjør nettopp dette mulig. De bidrar til å sikre at forsendelsen kommer frem i tide, og du kan følge pakken din hele veien!
Vi fokuserer på at deg som kunde skal føle deg trygg på at forsendelsen kommer trygt til din destinasjon. Når du sender en pakke til sverige, har du alltidmulighet å spore pakken og finne ut nøyaktig hvor den er plassert. Transport til Sverige er ganske enkel, men skal det være noen spørsmål, er vi alltid klar til å svare på dem for deg. Du kan kontakte oss på telefon ( +47 815 03 871 ), sende oss en mail på (kontakt@billigpakke.no) og / eller bruke vår chat-funksjon inne på nettsiden.

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+