Cookie politikk

Import fra Kina

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Posten priser

Dette sier våre kunder om ossLeveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Et sterkt marked med imponerende leveringsalternativer

Det globale markedet har aldri vært større eller bedre enn det er i dag. Vi kan levere mer, raskere, billigere og sikrere enn noen gang før i verdenshistorien. I dag kan vi sende pakker fra Kina til Norge 2-3 dager for 300 - med en feilrate på mindre enn 1 prosent. I dag kan det også laste verdt av kvalitet for hva vi sender har også blitt betydelig forbedret. For bare 30 år siden, fabrikker i Øst så lav kvalitet at pakkene du importerte, var litt som lykke pakker - kanskje vant mann, kanskje det var en fuktig squib, men billig var det som om man skulle arrangere transport fra Kina til Norge så det var fortsatt billig. Men som Øst gjennom flere generasjoner har vokst som produksjonsmarkedet, er det også mer og mer global merkevarer som gir markedets høyeste kvalitet, som har utviklet Kinas produksjonssystem enormt. Og hva en fabrikk i Kina i dag, kan det være to fabrikker i morgen.

Alle kan bestille pakker fra Kina i dag Sende fra Kina til Norge

Mens i kvalitet, har det også vært et skifte i nedstrømsmarkedet og importerer Kina er nå også privat. Alle kan bestille frakt fra Kina i dag, også uten å gå gjennom et rederi eller lignende. På Billigpakke.no kan både boliger og næringsliv, for eksempel få en last fra Kina til Norge pris som er lavere enn en tur på kino, og nesten like enkelt. Importen Kina leverer for Norge er så massiv at stordriftsfordeler skaper en effektivitet som sikrer både laveste prisen på frakt fra Kina, høy sikkerhet under transport fra Kina til Norge, og merk deg raskere enn Postnord kan sende en pakke til England.

 

Enhver form for last fra Kina er mulig med Billigpakke.no

Du kan sende pakker fra Kina til Norge, det er ikke noe nytt, men i dag er det også mulig å importere alt fra dokumenter i vanlige brev størrelse paller og full container last og full møbler van. Så når vi skriver at det går raskt, så det er ikke fordi du ikke har lov til å sende sjøveien, vi gjør skam også, det er bare ofte reservert for noe større last, der prisen er enda viktigere. For eksempel kan du importere en 20 fots container FOB / CFR fra Kina for 3540, - 48 dager. Så du må ha en god frakt avtale, prøve kalkulator kjapt her, eller kontakt oss for et tilbud.

 

Få gratis råd om import fra kina

For at du skal få en god shippingerfaring, det er forskjellige både skrevne og uskrevne regler, som er verdt å vite. Billigpakke.no har fått en erfaring innen kundeservice, som du får gratis når du for eksempel trenger å importere pakker fra Kina. Spesielt de uskrevne regler kan være veldig fint å vite før du får sendt pakkene. Når det gjelder de skriftlige regler om plikt, skatt høyeste myndighet, og de fra norsk lovgivning etablerer tariff på importerte varer. På de fleste elementer, kan du fine toll her http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2185070

Beregn pris import Kina

Sende pakke til Elfenbenskysten billig

 

 

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+