Cookie politikk

Send pakke for England

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Posten priser

Dette sier våre kunder om ossLeveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Trenger du å sende en pakke til England? Leter du etter en enkel måte å gjøre det? Vi er her for å gjøre det enkelt for deg! Med billigpakke.no du til billige priser har sendt pakken din uansett hvor i verden det skal være, blant annet England. Vi tilbyr enkel og rask last og gjennomføring lette turen fra A til B på et blunk. Faktisk, sender vi pakken til England 1-3 dager, og sørge for at det kommer trygt i tid.

Som en del av vår tjeneste, vil vi samle pakken på ditt hjem og du ikke på denne måten for bryderiet med å slippe av pakken til England på nærmeste postkontor. Du kan gjøre alt fra hjemmet, uten stress. Det vil ta deg ca 30 sekunder for å sende inn bestilling hos oss, og så gjør vi resten. Bare gå til vår hjemmeside, og som først fylle ut avsender og mottaker, og skriv pakken dimensjoner og vekt.

Hva vil det koste?
Prisen på transport av pakken til England, vil vises etter at du har lagt inn dine detaljer. Når du trykker på "søkekostnader", forskjellige priser og leveringstider vil bli vist, og du kan da velge den som passer deg best. Prisnivå endringer fra pakke til pakke, og det er derfor vi har gjort det enkelt for deg som kunde, selv for å sjekke den eksakte prisen på nettet. Når du har fullført din bestilling, vil du motta adresseetiketter kan skrives ut og plasseres på utsiden av pakken. Så vil vi hente pakken på døren din, uten at det krever mer av deg. Da er det bare å vente på pakken når frem til mottaker i England!

Uansett, garanterer vi deg at pakken kommer i tide og i god stand når du sender det til oss! Vi håndterer daglige bestillinger og forsendelser til England, og på grunn av vårt nære samarbeid med flere store rederier, kan vi gjøre det enkelt og raskt. Vi transporterer med lette forsendelsen til England, og slippe av pakken på døren til mottakeren med et smil.

Du kan alltid kontakte oss!

Vi fokuserer på deg som kunde føler trygg på at forsendelsen kommer trygt til din destinasjon. Når du sender en pakke til England, har vi underveis alltid å spore pakken og finne ut nøyaktig hvor den er plassert. Så det bør igang oppstå noen spørsmål, er vi alltid klar til å svare på dem for deg. Du kan kontakte oss når som helst på telefonen ( +47 815 03 871 ), kan du sende oss en e-post (no_support @ billigpakke.no) og / eller bruke vår chat-funksjon inne på nettsiden.
vår tjeneste
Vi tilbyr lave fraktpriser til og fra alle destinasjoner i verden.
Vi samarbeider med flere store rederier som bidrar til å sikre at pakken kommer frem i tide.
Du trenger ikke gå til postkontoret for å levere pakken

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+