Cookie politikk

Sende pakke

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Posten priser

Dette sier våre kunder om ossLeveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Send din pakke hjemmefra

Har en viktig pakke som skal sendes? Send pakke enkelt og uten store utgifter? Mange føler at det kan være både vanskelig og dyrt å sende pakker til utlandet, og vi ønsker å endre. Når du sender oss, vil vi få pakken kommer trygt fra A-B, og vi kan håndtere din forsendelse i løpet av 1-5 dager, avhengig av destinasjonsland.

Billigpakke.no arbeid bare for å gjøre det enkelt for deg å sende pakker og tilbud både frakt og kundeservice på et høyt nivå. Du kan sende brev, pakker og sende paller til og fra hvilken som helst destinasjon i verden. Vi har både flyfrakt og frakt til og utland, som også gjør det mulig for deg å sende containere. Du kan på nettet boken forsendelse av container i utlandet, på samme måte som du gjør med pakker. Aldri har det vært lettere å bære pakker rundt om i verden!

Hvordan gjør jeg?

Når du sender oss, vil vi samle pakken på hjemmesiden din, og det betyr at du unngår turen til postkontoret for å levere pakken. Uavhengig av størrelse og vekt, bringer vi sammen pakken opp på dørstokken uten å kreve noe av deg. Etter at forsendelsen røyking på i vårt system, og pakken vil bli sendt umiddelbart.

Det første skrittet mot en enklere forsendelse vil være søker for kostnaden av din bestemt pakke. Bare gå til vår hjemmeside, og som først fylle ut avsender og mottaker. Deretter skriver du inn i pakken dimensjoner og vekt, og klikk på "Søk pris". Alternativene vil nå bli vist på vår side, og du står fritt til å velge pris og leveringstid som passer deg best. Etter at du har forberedt din bestilling hos oss, vil du motta adresseetiketter kan skrives ut og satt på pakken. Vi vil komme og hente pakken i ditt hjem, og så gjør vi resten. Så det er bare et spørsmål om tid før pakken når den valgte mottakeren.

Følg pakken hele veien

Vi fokuserer på deg som kunde føler trygg på at forsendelsen kommer trygt til din destinasjon. Når vi arbeider med transport til og fra utlandet, har vi underveis alltid å spore pakken og finne ut nøyaktig hvor den er plassert. Du kan dermed alltid finne ut hvor mye pakken er oppnådd og hvor langt det igjen. Skulle du underveis gå god med noen ubesvarte spørsmål, er vi alltid til å gjøre. Du kan kontakte oss klokken på både telefonen vår ( +47 815 03 871 ) rundt, send oss ??en e-post (no_support @ billigpakke.no) og / eller bruke vår chat-funksjon inne på nettsiden. Vi er her for å hjelpe deg!

Vi gjør det enkelt

Vi tilbyr lave fraktpriser til og fra alle destinasjoner i verden.

Vi samarbeider med flere store rederier som bidrar til å sikre at pakken kommer frem i tide.

Du trenger ikke gå til postkontoret for å levere pakken

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+