Cookie politikk

Pakke utlands

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Posten priser

Dette sier våre kunder om ossLeveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Enkelt og billig ...

Er du i behov for å sende en pakke til utlandet? Da kan vi hjelpe deg! Enten du trenger å sende et viktig pakke til Europa, Kina eller et tredje sted, slik at vi kan håndtere forsendelsen. Billigpakke.no tilbyr billig frakt til utlandet og bringer rask pakken fra A-B. Vi leverer pakker fra Norge til resten av verden, både for private og næringsliv, og levere innen 3-5 dager. Vi leverer kvalitet under transport, og jobber for å gjøre det enklere for deg å sende pakker til utlandet. Når du sender din pakke utlandet med oss, garanterer vi at den kommer i god tid.Vi tilbyr deg enkel, trygg og billig transport av brev, pakker og paller i utlandet. Det kan for mange være en skremmende og spesielt kostbart å sende til utlandet, men vi sender til utlandet uten problemer. Vi kan sende penger til utlandet billig og raskt, og du kan alltid stole på oss. Vi jobber for å gjøre det enkelt for deg å sende pakke til utlandet, uten problemer, og vi sender daglig flere hundre pakker rundt om i verden.

 

Send pakken din utenlands

Når du sender oss, vil vi plukke opp pakken på hjemmesiden din, og det betyr at du unngår turen til postkontoret for å levere forsendelsen. Uavhengig av størrelse og vekt, bringer vi sammen pakken opp på dørstokken uten å kreve noe av deg. Etter at forsendelsen røyking på i vårt system, og pakken i utlandet vil bli sendt umiddelbart.

Hvordan bestiller jeg?

Det første skrittet mot en enklere forsendelse vil være å søke etter frakt kostnaden for ditt spesifikke forsendelsen utlandet. Bare gå til vår hjemmeside, og som først fylle ut avsender og mottaker. Deretter skriver du inn i pakken dimensjoner og vekt, og klikk på "Søk pris". Alternativene vil nå bli vist på vår side, og du står fritt til å velge pris og leveringstid som passer deg best. Etter at du har forberedt din bestilling hos oss, vil du motta adresseetiketter kan skrives ut og satt på pakken. Vi vil komme og hente pakken i ditt hjem, og så gjør vi resten. Så det er bare et spørsmål om tid før pakken når den valgte mottakeren. Vi transporterer forsendelsen utlandet trygt fra avsender til mottaker, og slippe av pakken på døren til mottakeren med et smil. Du sparer både tid og penger!Vi gjør det enkelt for deg

Hvis du ikke er vant til å sende pakker til utlandet og bære ut av landet, må du vite at vi må kontakte hver tjuefire timer. Da er du på veien igjen med noen ubesvarte spørsmål, vil vi gjøre vårt beste for å svare på dem for deg. Du kan kontakte oss på både vår telefon ( +47 815 03 871 ), kan du sende oss en e-post (no_support @ billigpakke.no) og / eller bruke vår chat-funksjon inne på nettsiden.

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+