Cookie politikk

Pakke til UK

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Posten priser

Dette sier våre kunder om ossLeveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Pakker til Storbritannia

Enkel, rask, billig
Du må ha sendt en pakke til Storbritannia, og det må gjerne gjøres så snart som mulig? Billigpakke.no sende direkte til Storbritannias fire stater uten problemer! Så uansett hva du trenger å sende en pakke til din venn i England, et brev til Wales, en ny sofa til Skottland eller en pall med varer til Nord-Irland, kan vi hjelpe deg! Vi sender din pakke fra A til B i løpet av 2-4 dager, og sørg for at det ender trygt på den valgte mottakeren.

Når du sender oss, vil vi samle pakken på hjemmesiden din, og det betyr at du unngår turen til postkontoret for å levere pakken. Uavhengig av størrelse og vekt, bringer vi sammen pakken opp på dørstokken uten å kreve noe av deg. Etter at forsendelsen røyking på i vårt system, og pakken til Storbritannia vil bli sendt umiddelbart.

Hvordan gjør jeg?
Det første skrittet mot en enklere forsendelse vil være å søke etter frakt pris på din bestemt pakke for England. Bare gå til vår hjemmeside, og som først fylle ut avsender og mottaker. Deretter skriver du inn i pakken dimensjoner og vekt, og klikk på "Søk pris". Alternativene vil nå bli vist på vår side, og du står fritt til å velge pris og leveringstid som passer deg best. Etter at du har forberedt din bestilling hos oss, vil du motta adresseetiketter kan skrives ut og satt på pakken. Vi vil komme og hente pakken i ditt hjem, og så gjør vi resten. Så det er bare et spørsmål om tid før pakken når den angitte mottakeren i UK.

Vi garanterer deg at pakken kommer i tide i god stand når du sender det til oss! Vi transporterer forsendelsen utlandet trygt fra avsender til mottaker, og slippe av pakken på døren til mottakeren med et smil. Vi jobber for å gjøre det enkelt for deg å sende pakker, og du kan alltid stole på oss! Vi tilbyr lave fraktpriser til og fra alle destinasjoner i verden, og vårt partnerskap med store rederier gjør nettopp dette mulig. De bidrar til å sikre at forsendelsen kommer frem i tide, og du kan følge pakken din hele veien!
 

Sporing frakt i gang
Vi fokuserer på deg som kunde føler trygg på at forsendelsen kommer trygt til din destinasjon. Når vi arbeider med transport til Storbritannia, har vi underveis alltid å spore pakken og finne ut nøyaktig hvor den er plassert. Du kan dermed alltid finne ut hvor mye pakken er oppnådd og hvor langt det igjen. Skulle du underveis gå god med noen ubesvarte spørsmål, er vi alltid til å gjøre. Du kan kontakte oss klokken på både telefonen vår ( +47 815 03 871 ) rundt, send oss ??en e-post (no_support @ billigpakke.no) og / eller bruke vår chat-funksjon inne på nettsiden. Vi er her for å hjelpe deg!

Vi gjør det enkelt
Vi tilbyr lave fraktpriser til og fra alle destinasjoner i verden.
Vi samarbeider med flere store rederier som bidrar til å sikre at pakken kommer frem i tide.
Du trenger ikke gå til postkontoret for å levere pakken

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+