Cookie politikk

Billig frakt til Norge

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Posten priser

Dette sier våre kunder om ossLeveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Enkelt, trygt og rimelig transport til Norge

Er du i behov for å sende en pakke til Norge? Om det er en viktig gave til å være der i tide, eller en utenlandsk kjøpt møbler som skal sendes hjem, så kan du med billigpakke.no håndtere det uten problemer. Vi arbeider for å gjøre det enkelt for deg å sende pakker og er tilgjengelig hele året. Vi sender daglig flere hundre pakker og gods fra hele verden til en destinasjon. Vi sørger for at pakken kommer trygt fra A til B uten problemer, og selv så snart som mulig. Vi sender både private og næringsliv, og vil at pakken med mottakeren innen 1-3 dager. Vi henter selv pakken på døren, som bare gjør forsendelsen enda enklere. Du unngår turen til postkontoret for å levere forsendelsen og bare sette din bestilling hos oss. Vi vil gjøre resten!

Fraktpriser Norge

Hvordan gjør jeg?
Vi tilbyr både lasten på sjøen, på land og i luften. Vi kan også inkludere gi last flyreiser fra Kina til Norge, frakt fra England til Norge og sende en sjåfør til å frakte møbler fra Tyskland til Norge. Vi håndterer alle typer forsendelser, både bokstaver, pakker og paller. Bare gå til vår hjemmeside, og som først fylle ut avsender og mottaker. Deretter skriver du inn i pakken dimensjoner og vekt, og klikk på "Søk pris". Det er viktig at du som kunde, ved hjelp av vår nettside beregner vei til prisen bare gjelder for deg. Pris fra USA til Norge vil ikke være den samme som prisen fra Kina til Norge. Når du har gjort det, vil alternativene bli vist på vår side, og du står fritt til å velge pris og leveringstid som passer deg best. Etter at du har forberedt din bestilling hos oss, vil du motta adresseetiketter kan skrives ut og satt på pakken. Vi vil komme og hente pakken i ditt hjem, og så gjør vi resten. Så det er bare et spørsmål om tid før pakken når den angitte mottakeren i Norge.

Vi er her for å hjelpe deg
Vi fokuserer på deg som kunde føler trygg på at forsendelsen kommer trygt til din destinasjon. Uansett hva det gjelder frakt fra England til Norge, eller bare last fra Sverige til Norge, forsikrer vi deg at pakken kommer trygt frem i tide! Skulle gang spørsmålet oppstår, er vi alltid klar til å svare på dem for deg.

Du kan kontakte oss klokken på telefonen ( +47 815 03 871 ) runde, send oss ??en e-post (no_support @ billigpakke.no) og / eller bruke vår chat-funksjon inne på nettsiden

Vår tjeneste
Vi tilbyr lave fraktpriser til og fra alle destinasjoner i verden.
Vi samarbeider med flere store rederier som bidrar til å sikre at pakken kommer frem i tide.
Du trenger ikke gå til postkontoret for å levere pakken

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+