Cookie politikk

Forsendelse fra Kina

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Posten priser

Dette sier våre kunder om ossLeveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

billig frakt til og fra Kina

Vi er her for å gjøre det enkelt for deg!

Er du i Kina, og trenger å sende et viktig pakke for eksempel. Europa? Eller kanskje du er i Skandinavia, og behovet for å bære en stor pakke til Kina? Det kan for mange være en krevende, ikke minst kostbart, å sende brev og pakker i utlandet, men vi ønsker å endre det! Billigpakke.no tilbyr enkel og rask transport av både brev, pakker og paller som sendes til og fra Kina. Vi sørger for at forsendelsen til Kina vil sikkert komme fra deg til din valgte mottaker, ingen problemer, uansett hvor du sender fra.

Når du sender pakken til Kina med oss vil vi samle pakken på hjemmesiden din, og det betyr at du unngår turen til postkontoret. Uavhengig av størrelse og vekt, bringer vi sammen pakken opp på dørstokken uten å kreve noe av deg. Etter at forsendelsen røyking på i vårt system, og pakken til Kina vil bli sendt umiddelbart. Enten det gjelder flyfrakt eller frakt, garanterer vi at pakken kommer så raskt som mulig, innen 3-5 virkedager. Vi får det trygt fra A til B, og levere det med et smil på mottakeren i den andre enden.

Hvordan gjør jeg?

Det første skrittet mot en enklere forsendelse vil være å søke etter frakt pris på din bestemt pakke til eller fra Kina. Bare gå til vår hjemmeside, og som først fylle ut avsender og mottaker. Deretter skriver du inn i pakken dimensjoner og vekt, og klikk på "Søk pris". Alternativene vil nå bli vist på vår side, og du står fritt til å velge pris og leveringstid som passer deg best. Etter at du har forberedt din bestilling hos oss, vil du motta adresseetiketter kan skrives ut og satt på pakken. Vi vil komme og hente pakken i ditt hjem, og så gjør vi resten. Så det er bare et spørsmål om tid før pakken når den valgte mottakeren. Vi gir deg de beste alternativene for en lett og enkel forsendelse til Kina! Forsendelsen er trygg hos oss.

Vi er tilgjengelige døgnet rundt!

Vi fokuserer på deg som kunde føler trygg på at forsendelsen til eller fra Kina kommer trygt til din destinasjon! Å arrangere en forsendelse til Kina går greit, men det bør underveis spørsmål oppstår i deg, vi er alltid klar til å svare på dem for deg. Du kan kontakte oss klokken på telefonen ( +47 815 03 871 ) runde, send oss ??en e-post (no_support @ billigpakke.no) og / eller bruke vår chat-funksjon inne på nettsiden.

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+