Cookie politikk

Tolldokument og eksportere dokumenter

De eksportdokumenter eller tolldokumentet er faktisk det samme - og begge vilkårene dekke av dokumentet skal være lovlig å følge en forsendelse sendes enten inn eller ut av EU.

MERK: Du kan bare fylle ut tolldokument etter at du har gjort en bestilling, ettersom funksjonen først blir tilgjengelig på billigpakke.no konto.

tolldokument download                                                       Hvordan fyller en eksport dokument

 

Du kan imidlertid få en mal for et tolldokument ved å klikke her: PDF Toll dokument eller Excel tolldokument

Representerer noen faktisk dette dokumentet som en tolldeklarasjon eller tolldeklarasjon. Proforma faktura er også brukt til å gjøre forvirringen enda større. Men det er egentlig ganske enkelt.

For forsendelser utenfor EU må fylle en eksport dokument / proforma faktura. Dette gjøres online via billigpakke.no. Alternativt kan det lastes opp.

I noen tilfeller medføre ekstra kostnader i forbindelse. fortolling og lokale skatter / avgifter. Disse kostnadene er ikke inkludert i prisen på varene, og er bare opphavs / mottakers ansvar å være klar over.


Eksportdokumentet gjennomført i engelsk og må skrives ut i tre eksemplarer: Et eksemplar brukes på en pakke. De to andre kopier får føreren av en pickup. Mangel på fullførelse kan utføres kansellere bestillingen eller etter fakturering.

 

Skulle en Export Document / faktura når du sender julegaver, Klage kamp, ??prøver eller elementer av noen verdi?

- Ja, uansett hva du sender til en destinasjon utenfor EU, alltid enten tolldokument eller faktura.

 

Skulle det være en verdi på fakturaen?

- Det må alltid være en verdi på fakturaen, så skikker kan erklære pakken. Dette gjelder for alle varer, begge hevder lik, jul reklamemateriell etc.

 

Hvorfor jeg avgjort for toll / moms på varene jeg har sendt?

- Dette er trolig fordi kjøperen av varene har ikke tollkreditt. Kjøperen vil derfor bli belastet toll / moms på varene de importerer. Dersom kjøperen ikke denne regningen, dette sendt tilbake til avsenderen.

-Hvis verdien av forsendelsen overstiger terskelen mengden av toll og importmoms på indføresle til landet, må forventes at disse måtte betales. Terskelverdiene varierer fra land til land.

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+