Cookie politikk

Sende pakke USA

Vi leverer over hele verden

Beregn og bestil: https://billigpakke.no/sende-til-usa

Hvis du står med en viktig pakke som du burde ha sendt av gårde til USA? Eller skal den sendes fra USA til et annet land? På billigpakke.no tilbyr vi deg enkel og rask frakt, til gode priser. Kanskje du er i Europa, og må bære en pakke til din venn i USA? Eller kanskje du er i motsatt opphold i USA, og trenger å sende en pakke til familie et annet sted i verden? Uansett, vi er her for å gjøre det så enkelt og uanstrengt som mulig for deg! Vi leverer daglige pakker internasjonalt, og alltid streber etter å gjøre det så snart som mulig. Når du sender en pakke til / fra USA med oss, vil det komme innen 1-2 virkedager. Og for å gjøre det ekstra enkelt, kan du selv har å ri til nærmeste postkontor. Uansett størrelse, så vi samles opp pakken på hjemmesiden din, og videresende den til den valgte destinasjonen.

Hvordan gjør jeg?
Det første skrittet mot en enklere levering av pakker til og fra USA, vil være å søke etter frakt kostnaden for din bestemt pakke. Bare gå til vår hjemmeside, og som først fylle ut avsender og mottaker. Deretter skriver du inn i pakken dimensjoner og vekt, og klikk på "Søk pris". Alternativene vil nå bli vist på vår side, og du står fritt til å velge pris og leveringstid som passer deg best. Etter at du har forberedt din bestilling hos oss, vil du motta adresseetiketter kan skrives ut og satt på pakken. Vi vil komme og hente pakken i ditt hjem, og så gjør vi resten. Så det er bare et spørsmål om tid før pakken når den valgte destinasjonen. Aldri har det vært enklere å sende og sende pakker til resten av verden!

Sende pakke til USASende pakke til USA billig

Toll og eksportere dokumenter
Etter å ha forberedt din bestilling, vil du få mulighet til å fylle ut en tolldokument.
Når vi sender pakker fra USA til resten av verden, krever det at når pakken legge ved et ferdig tolldokument og / eller fakturaen når USA er utenfor EU. I noen tilfeller kan det forekomme at du må betale ekstra bare på grunn av skatt og toll, og disse kostnadene vil selvsagt ikke være med på forhånd i prisen på varene.

Skulle gang oppstå noen spørsmål, vil vi gjerne hjelpe deg! Du kan ta kontakt med alle tjuefire timer, og du kan kontakte oss på både vår telefon ( +47 815 03 871 ), send oss ??en e-post (no_support @ billigpakke.no) og / eller bruke vår chat-funksjon inne på nettsiden. Vi er alltid klar med en hjelpende hånd.

Sporing av forsendelse
Vi fokuserer på deg som kunde føler trygg på at forsendelsen kommer trygt til din destinasjon. Når du sender pakker til og / eller fra USA, har vi underveis alltid å spore pakken og finne ut nøyaktig hvor din pakke til USA er!
La oss håndtere forsendelsen og vi forsikre deg om at pakken kommer trygt fra A til B!

 

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 50 reviews at Google+