Cookie politikk

Sende pakke fra USA til Norge

Er du i behov for å sende en pakke fra USA til Norge? Vi kan hjelpe. Enten det er en venn i Oslo eller familie i Saltdal, kan vi tilby enkel og praktisk transport av pakker fra USA til Norge.

Det kan for mange være en skremmende og spesielt kostbart å sende pakker og brev til utlandet, men vi ønsker å endre det! Vi tilbyr billig frakt fra USA til Norge, enkelt og uten problemer.

Vi kan levere fra USA til enhver destinasjon, inkludert Skandinavia, og vi arbeider for å gjøre det enklere for deg å sende pakker til resten av verden. Vi transporterer turen fra A til B i løpet av 2-3 dager, og henter også pakken på ditt hjem. Dette betyr at du unngår turen til postkontoret for å levere pakken og spare deg for både tid og penger - har aldri vært enklere å sende pakker fra USA til Norge

Fraktpriser Norge

Hvordan gjør jeg?

Det første skrittet mot en enklere forsendelse vil være å søke etter frakt pris på din bestemt pakke. Bare gå til vår hjemmeside, og som først fylle ut avsender og mottaker. Deretter skriver du inn i pakken dimensjoner og vekt, og klikk på "Søk pris". Alternativene vil nå bli vist på vår side, og du står fritt til å velge pris og leveringstid som passer deg best. Etter bestilling vil du motta adresseetiketter som kan skrives ut og satt på pakken. Tolldokumenter fylt ut, skrives ut og ligges til pakken. Vi vil komme og hente pakken i ditt hjem, og så gjør vi resten. Så det er bare et spørsmål om tid før pakken når den valgte mottakeren.

Selvfølgelig kan du også sende pakker fra Norge til USA som vi jobber internasjonalt med våre forsendelser. Vi tilbyr billig frakt fra USA til Norge, så godt vi kan også tilby lav frakt fra Norge til USA.

Skikker

Etter å ha forberedt din bestilling, vil du få mulighet til å fylle ut en tolldokument.

Når vi sender last fra USA til Norge krever at når pakken legge ved et ferdig tolldokument og / eller fakturaen når USA er utenfor EU. I noen tilfeller kan det forekomme at du må betale ekstra bare på grunn av skatt og toll, og disse kostnadene vil selvsagt ikke være med på forhånd i prisen på varene.

Uansett, garanterer vi deg at pakken kommer i tide og i god stand når du sender det til oss! Vi håndterer daglige bestillinger og forsendelser fra USA, og på grunn av vårt nære samarbeid med flere store rederier, kan vi gjøre det enkelt og raskt. Vi transportere gods trygt fra USA til Norge og slippe av pakken på døren til mottakeren med et smil.

Vår tjeneste

Vi tilbyr lave fraktpriser til og fra alle destinasjoner i verden.

Vi samarbeider med flere store rederier som bidrar til å sikre at pakken kommer frem i tide.

Du trenger ikke gå til postkontoret for å levere pakken

Beregn og bestil: https://billigpakke.no/sende-til-usa

 

 

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+