Cookie politikk

Send pakker til Danmark billig

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr.-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser fra 31 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr.-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

Priser fra 31 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr.-

Priser fra 31 kr,-

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr.-

Emballasje
Kg

Priser fra 31 kr,-

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Fedex
Posten priser

Dette sier våre kunder om oss

Leveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Billigste pris for å sende pakke til Danmark fra Norge

Du må sende inn en paket til Danmark, det er store fordeler for deg ved å velge et rederi som har virksomhet i Danmark. Du kan dermed få både de laveste prisene og beste kundeservice. Billigpakken.no har en søster divisjon - Pakke.dk - som har mange års erfaring med å sende frakt til Danmark, og opplevelsen kan være det som gjør at du har en god opplevelse når du må sende oss en til Danmark.

Vår kundeservice er svært erfaren i å hjelpe kundene til å både import og eksport til og fra Danmark, og har i flere år vært vurdert på Trustpilot, som en av de aller beste rederiene i Danmark. På samme måte billigtpaket.se også blant de 3 beste gods selskaper i Norge i henhold til kundene. Vi er veldig takknemlige, og vi ønsker å gi deg den samme opplevelsen, og du trenger ikke bare lytte til andre kunder, kan du selv prøve det ved å bestille din paket til Danmark via priskalkulatoren ovenfor.

Send frakt til Danmark

Hvis du ikke bare vil ha god kundeservice, men også lav pris, så velg Billigpakke.no. Vi har ikke noen porto tabellen Danmark, fordi du får den beste prisen hver gang. Når fraktselskaper tilbyr en fast pris for et helt land, slik at de taper penger på de områdene lengst vekk, til øyene uten broer, etc. For å kompensere for tapet, du som kunde betale mer for å sende pakken til billig velsen. Vi gjør det ikke fordi vi tror at det er mer rettferdig for alle betale for hva de får, ikke noe mer, ikke noe mindre. Det betyr at du aldri trenger å betale for naboen din sender sine pakker til dyre velsen hvis du bruker billigtpaket.se når du sender post til Danmark. I hjørnet her oppe til høyre kan du se hvor billig det kan være å sende både til og fra Danmark. Du kan til og med få en pris på din bestemt reisemål i løpet av sekunder ved å legge inn noen detaljer om frakt til Danmark, i kalkulatoren på toppen av siden. Det gjelder også pallelast og dokumenter, uavhengig av hva du trenger for å sende, kan vi hjelpe deg med det.

Gratis eksperthjelp - fx. frakt fra Danmark til Norge

Shipping kan være så billig at det blir dyrt. Hvis du kjøper last som er så billig at de ikke har råd til å gi deg riktig kundeservice, så de pengene du sparer på forsendelsen til Danmark fort bli en kostbar sparing. Hvis du ikke har nok informasjon om hva du kan og må sende, eller om hvordan du kan pakke det inn, eller hvilke regler du bør være klar over, så risikerer du at pakken enten skadet eller i verste fall gå tapt i transitt.
Vår prioritet er å gjøre det enkelt for deg å sende pakken, og det gjør vår priskalkulator og vårt konsept, og hvis det er noe som igjen kan gi våre kunder å hjelpe deg, så får den beste prisen, ikke bare her og nå, men også i det lange løp.

Prøv det selv - kontakt oss her.

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 50 reviews at Google+