Cookie politikk

Pakkelabel

Korsbånd etiketter med strekkode gir lave kostnader for porto.

For å sende en pakke, til de sikreste og billigste ganger bruke en pakke etikett. Det er fordi på pakkelabelen er en strekkode som er presis og unik.

Hvis du skriver inn en adresse eller en numerisk kode for hånd, så det er alltid forbundet med mindre sikkerhet fordi håndskrift kan variere mye fra person til person. Dette betyr at det kan lett feiltolkes, og forsendelsen dermed kan ende opp på feil adresse, og i verste fall holde seg borte. Det vil nesten aldri skje med etiketter og deres strekkoder. Selv om deler av strekkoden er skadet eller dekket, vil det ofte fortsatt være mulig å skanne koden informasjon og dermed sikre at pakken er sendt til bestilt adresse.

Skanning av en strekkode på en pakke å gå så fort som varer røyking gjennom boksen i nettet, og det er derfor også mulig å skanne pakken mange ganger i løpet av transport, så det er stadig sjekket at pakken er i rute . Det er pakkeportoens fordel, for det har den konsekvens at det er færre pakker som kommer ut av kurs, og at det vil bli oppdaget veldig raskt hvis det skulle skje uansett (og dermed billig).

Fraktpriser Norge

Det er en av de viktigste årsakene til prisene på pakke porto og transittiden er redusert, slik at den i dag er mulig å sende en pakke til Hong Kong to dager for 250, -. Kr Alle som gjennom årene har sendt pakker utenlands vil vite det er noen betydelig lavere portosatser i utlandet enn tidligere. Fraktprisene i Norge ble tidligere gitt av danske postvesenet, som hadde fordel av å være et monopol. Men på 80-tallet, globalisering fått enerett til å sende pakker fra det danske postvesenet, og siden da har det vært så mange konkurrenter som lave portosatser har vært normal. Dette er situasjonen Billigpakke.no forstå og lar deg utnytte fordi vi bruker mer av de konkurrerende rederier.

Vi gir deg med andre ord, de lavere portosatser, fordi alt gods med oss ??er markedets største leverandører som bruker pakke etiketter. Som den smarte leseren kan finne ut, er det altså en kobling mellom profesjonell rederier, pakkeetiketter, porto priser og gods sikkerhet. Så du får både lavere portosatser Norge, lavere portosatser i utlandet, og større sikkerhet når du skriver ut en pakke etikett.

Se også. Her i denne videoen hvordan det fungerer. Dette betyr ikke at pakken porto er et direkte uttrykk for kvalitet, og det er den svarte sauer i alle bransjer, men hvis et rederi har lave portosatser og leverer ikke en akseptabel kvalitet, så vi sortere dem etter vår kvalitetskontroll.

Det er derfor vi sier at vi tilbyr de sikreste og billigste pakken etiketter for pakker på Billigpakke.no

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+