Cookie politikk

Hvordan sende pakke til Kina

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Posten priser

Dette sier våre kunder om ossLeveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Frakt pakker over hele verden

Vi gjør det enkelt 
Har du vært på utkikk etter en måte å sende pakker til utlandet? Skulle det være enkelt å bruke og billige priser? Med billigpakke.no har du muligheten til å bære både brev, pakker, paller og containere. Du kan bestille en container forsendelse på samme måte som med vanlige pakker, rett og slett ved å gå til vår hjemmeside. Det kan alt gjøres på nettet hjemmefra, uten å være tungvint. Ingen flere må det bli dyrt og tungvint å transportemballasje i utlandet! Vi arbeider for å gjøre det raskt og enkelt for deg å sende pakker med mer ut av landet, og til rimelige priser.

Som en del av vår tjeneste, vil vi plukke opp pakken på din adresse på døren din. Dette betyr at du unngår turen til nærmeste postkontor for å slippe av pakken, og bare kan være hjemme. Det hele kan gjøres på nettet, og på under ett minutt, kan du sende inn din bestilling hos oss. Aldri har det vært enklere å transportere pakker og beholdere i utlandet!

Hvordan gjør jeg?
Det første skrittet mot en enklere forsendelse vil være å søke etter frakt pris på din bestemt pakke utlandet. Bare gå til vår hjemmeside, og som først fylle ut avsender og mottaker. Deretter skriver du inn i pakken dimensjoner og vekt, og klikk på "Søk pris". Alternativene vil nå bli vist på vår side, og du står fritt til å velge pris og leveringstid som passer deg best. Etter at du har forberedt din bestilling hos oss, vil du motta adresseetiketter kan skrives ut og satt på pakken. Vi vil komme og hente pakken i ditt hjem, og så gjør vi resten. Så det er bare et spørsmål om tid før pakken når den valgte mottakeren.
Vi leverer til hele verden ...
Vi sender daglig flere hundre pakker ut til resten av verden og er svært erfaren i faget. Vi tilbyr deg enkel, trygg og billig transport til enhver destinasjon i verden. Vi samarbeider med frakt og fraktcontainere og flyfrakt av brev og pakker. Vi leverer uten problemer, og at forsendelsen vil komme innen 1-5 dager. Vi jobber for å gjøre det enkelt for deg å sende og motta pakker, og du kan alltid stole på oss!
Vi tilbyr lave fraktpriser til og fra alle destinasjoner i verden, og vårt partnerskap med store rederier gjør nettopp dette mulig. De bidrar til å sikre at forsendelsen kommer frem i tide, enten det gjelder pakker eller paller i utlandet. Skulle måten spørsmål oppstår i deg, er vi alltid klar til å svare på dem for deg. Du kan kontakte oss klokken på både telefonen vår ( +47 815 03 871 ) rundt, send oss ??en e-post (no_support @ billigpakke.no) og / eller bruke vår chat-funksjon inne på nettsiden.

Du sparer både tid og penger
Vi garanterer deg at pakken kommer i tide og i god stand når du sender det til oss! Vi transporterer forsendelsen utlandet trygt fra avsender til mottaker, og slippe av pakken på døren til mottakeren med et smil.

Billigpakke.no - vi har alltid frakt på lager

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+