Cookie politikk

Frakt fra USA

Dersom du er i USA og trenger å sende en pakke? Enten du trenger å sende til Kina eller Europa, så kan med billigpakke.no du sende bære brev, pakker og paller til gode priser! Vi gjør alt som det skal være så enkelt som mulig for deg å sende pakker fra USA, uten å slite. Ingen flere forvirrende og dyre forsendelser, kan vi tilby internasjonal skipsfart til en god pris.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/Ps-f5N67I4U" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Vi leverer pakker fra USA til resten av verden i løpet av 1-2 virkedager, og sørg for at det kommer trygt fra A til B. Vi tilbyr daglig last både til og fra USA, og du kan alltid stole på oss. Enten de er store eller små pakker, vil vi komme og hente varene på døren din! Dette betyr at du unngår turen til postkontoret og kan være hjemme i varmen.

Hvordan gjør jeg?
Det første skrittet mot en enklere transitt fra USA vil være å søke etter frakt kostnaden for din bestemt pakke. Bare gå til vår hjemmeside, og som først fylle ut avsender og mottaker. Deretter skriver du inn i pakken dimensjoner og vekt, og klikk på "Søk pris". Alternativene vil nå bli vist på vår side, og du står fritt til å velge pris og leveringstid som passer deg best. Etter at du har forberedt din bestilling hos oss, vil du motta adresseetiketter kan skrives ut og satt på pakken. Vi vil komme og hente pakken i ditt hjem, og så gjør vi resten. Så det er bare et spørsmål om tid før pakken når den valgte destinasjonen. Aldri har det vært enklere å sende pakker fra USA!


Toll og eksportere dokumenter
Etter å ha forberedt din bestilling, vil du få mulighet til å fylle ut en tolldokument.
Når vi sender pakker fra USA til resten av verden, krever det at når pakken legge ved et ferdig tolldokument og / eller fakturaen når USA er utenfor EU. I noen tilfeller kan det forekomme at du må betale ekstra bare på grunn av skatt og toll, og disse kostnadene vil selvsagt ikke være med på forhånd i prisen på varene.

Uansett, garanterer vi deg at pakken vil ankomme i god form når du sender oss! Vi gir deg enkel, trygg og billig transport av pakker, både til og fra USA.

Vi er her for å hjelpe ...
Frakt, frakt og transport fra USA er ganske enkel, men skal være i gang spørsmålet oppstår, vi er alltid klar til å svare på dem for deg. Du kan kontakte oss klokken på telefonen ( +47 815 03 871 ) runde, send oss ??en e-post (no_support @ billigpakke.no) og / eller bruke vår chat-funksjon inne på nettsiden.
Når vi sender pakker fra USA til resten av verden, har vi underveis alltid å spore ulike forsendelser, og finne ut nøyaktig hvor den er plassert. Derfor vil vi til enhver tid være i stand til å fortelle deg hvor mye pakken er nådd, og du vil være i stand til å følge hele veien.

Vår tjeneste
Vi tilbyr lave fraktpriser til og fra alle destinasjoner i verden.
Vi samarbeider med flere store rederier som bidrar til å sikre at pakken kommer frem i tide.
Du trenger ikke gå til postkontoret for å levere pakken

Beregn og bestil: https://billigpakke.no/sende-til-usa

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+