Cookie politikk

Billig frakt fra Kina

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Posten priser

Dette sier våre kunder om ossLeveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Vi er her hele året!

Har du vært på jakt etter en enkel og rask måte å sende pakker fra Kina til resten av verden? Vi er her for å hjelpe deg! Med billigpakke.no kan du enkelt sende både brev, pakker og paller for resten av verden, og alt til en billig pris. Vi garanterer deg at hvis du sender oss, bringer vi turen fra A til B så raskt som mulig! Faktisk vil det bare ta ca 3-5 virkedager for oss å sende pakken fra Kina til den valgte destinasjonen, og du kan stole på oss! billig frakt fra Kina er fort gjort!

Vi plukker opp selv også pakken på ditt hjem! Dette betyr at du unngår turen til postkontoret for å levere pakken. Uavhengig av størrelse og vekt, bringer vi sammen pakken opp på dørstokken uten å kreve mer av deg. Etter at forsendelsen røyking på i vårt system, og pakken vil bli sendt fra Kina i løpet av kort tid.

Hvordan gjør jeg?

Det første skrittet mot en enklere forsendelse fra Kina, bare gå til vår hjemmeside, og som først fylle ut avsender og mottaker. Deretter skriver du inn i pakken dimensjoner og vekt, og klikk på "Søk pris". Alternativene vil nå bli vist på vår side, og du står fritt til å velge pris og leveringstid som passer deg best. Etter at du har forberedt din bestilling hos oss, vil du motta adresseetiketter kan skrives ut og satt på pakken. Vi vil komme og hente pakken i ditt hjem, og så gjør vi resten. Billigpakke.no er den enkleste måten å sende pakker fra Kina! La oss sørge for at lasten fra Kina og spare både tid og penger.

Vi er alltid tilgjengelig

Hvis du noen gang er i tvil om noe, eller gå god med ubesvarte spørsmål, kan du når som helst be oss om hjelp! Vi kan nås hele døgnet på begge våre telefoner ( +47 815 03 871 ) rundt, kan du sende oss en e-post (no_support @ billigpakke.no) og / eller bruke vår chat-funksjon inne på nettsiden.

Vi fokuserer på deg som kunde føler trygg på at forsendelsen kommer trygt til din destinasjon. Vi tilbyr daglig for lav frakt fra Kina, både for private og næringsliv, og sender hundrevis av pakker om dagen. Vi lover deg at pakken kommer i tide og i god form, og vi leverer din pakke fra Kina av mottakeren med et smil!

Vi er her for å gjøre det enkelt for deg å sende pakker, og vårt samarbeid med store internasjonale rederier gjør nettopp dette mulig. Sammen kan vi sørge for at pakken kommer hele veien fra Kina til mottaker, enten det er en venn i Europa

Vi gjør det enkelt

Vi tilbyr lave fraktpriser til og fra alle destinasjoner i verden.

Vi samarbeider med flere store rederier som bidrar til å sikre at pakken kommer frem i tide.

Du trenger ikke gå til postkontoret for å levere pakken

Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+