Postnord Skandinavia

Postnord Danmark tilbyr mange løsninger på pakker, brev, kvittering og frakt. De tilbyr også mye digital tjeneste, inkludert apps som: The Eye Shadow, Omnichannel, som er et verktøy som samler data fra kunden og kommuniserer til kunden ved hjelp av digitale portaler som e-post, så er postnord-appen og pacsoft som er en nettportal der Du kan skrive ut / lage etiketter for pakker.

Postnord Denmark tilbyr selvfølgelig mange løsninger for pakker og brev. Dette gir kunden stor frihet når det gjelder pris og emballasje. Postnord Denmark har faktisk 6 typer brev, som spenner fra 50 gr til en fullstendig 2000 gr., Og når det gjelder pakker, har Postnord selvsagt også et stort utvalg med godt og godt over 9 paketyper. Som går noe høyere enn bokstavtyper i vekt. Herfra kan det være fra 2 kg. til 35 kg. Også destinasjonsmulighetene for pakker og bokstaver er flotte, da det er 193 land som man kan sende til.

Og faktisk har Postnord 5.800 postkasser spredt over hele verden, så vel som ca. 1.100 postkontorer. Det skal imidlertid sies at du kun kan sende pakker under 2 kg. med postnummer i utlandet. Postnord tilbyr også å sende inn ruller, slik at kunden får mulighet til å sende store plakater, kort og dokumenter. Ruller må imidlertid ikke inneholde mer enn 2 kg. selv om de blir transportert til et annet sted i landet.

Postnord Priser

PostNord-appen bidrar også til å gi en god følelse i kundens mage, da man kan spore pakken / brevet på vei gjennom hele verden. Postnord-appen tilbyr også enkel retur, samt et godt detaljert kart over alle stedene hvor du kan få dine pakker, brev og ruller levert.

PostNord Norge

Postnord Norge tilbyr også mange løsninger på pakker, brev, ruller, mottak, frakt og kommunikasjonsverktøy.

Postnord Norge legger også stor del av sitt arbeid i å fokusere på de enkelte kundenes behov og gir dermed en god kundegledelse bak de norske forbrukerne. MyPack Collect og MyPack Go er to gode eksempler på ting som de andre nordiske land har som man ikke har i Danmark. MyPack Collect og Mypack Go er også et utmerket eksempel på tjenester som samarbeider og inkluderer kunden og leverandøren.

MyPack Collect er en PostNord-tjeneste som tillater (Net) butikkeiere å sende pakker til kunden uten problemer. For pakken hentes fra leverandøren og sendes deretter til et av de mange leveringsstedene i nærheten av kunden. Så i utgangspunktet er MyPack Collect faktisk en tjeneste som gjør det lettere for leverandøren å sende pakker, så vel som andre produkter.

PostNord Sverige


Som vi tidligere har sett, er PostNord Danmark og PostNord Norge veldig liknende, med noen få unntak selvfølgelig. Det samme kommer når vi snakker om PostNord Sverige.

Postnord Sverige, som Postnord Denmark legger også en stor del av sine ressurser på selskaper. De gjør dette for eksempel ved å tilby tilleggstjenester som kampanjeværktøy, tempererte leveranser, logistikk for prosjektleder, Pacsoft, pakker for pakker og paller, og valgfritt servicepunkt for API. Som nevnt er det mange muligheter for selskaper i PostNord Sverige, og blant dem er det også en stor del som går tilbake til PostNord, f.eks. Pacsoft og Pakkesporing og Track & Trace.

Track & Trace er en løsning som ligner på hva som tilbys i PostNord App.