Cookie politikk

Sende pakke med UPS Express Saver

portopriser
Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM
Opp til 0,5 KG

billig frakt

Liten pakke
33 x 23 x 6 CM
Opp til 2 KG

pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM
Opp til 4 KG

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM
Opp til 25 KG

transport

Rør
Opp til 2 KG

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel pall

container

En halv pall

pall

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm
Avsender
Mottaker

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

 

Fra
Fra
Til
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

 

Billigpakke.no sammenligner priser fra

Fedex
Posten priser

Leveringsservice

Dør til dør
Pakkebutikk til Pakkebutikk
Pakkebutikk til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende pakke - dokumenter - paller - containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Bestill og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

UPS Express Saver er en av de mest pålitelige og raskeste leveringsmetodene som tilbys av UPS. Denne tjenesten er spesielt designet for å møte behovene til bedrifter og enkeltpersoner som trenger å sende pakker og dokumenter raskt og pålitelig.

UPS Express Saver tilbyr levering innen 1-3 virkedager, avhengig av destinasjonen. Dette gjør det til en ideell løsning for de som trenger å sende viktige dokumenter eller pakker til kunder eller partnere i utlandet.

Prisene for UPS Express Saver varierer avhengig av størrelsen og vekten på pakken, samt destinasjonen. Imidlertid tilbyr UPS konkurransedyktige priser for denne tjenesten, og det er ofte mulig å spare penger ved å velge UPS Express Saver i stedet for andre leveringsalternativer.

En av fordelene med UPS Express Saver er at den tilbyr full sporingsinformasjon, slik at du kan følge pakken din fra avreise til levering. Dette gir deg full kontroll over leveringsprosessen og sikrer at pakken din kommer trygt og i tide.

UPS Express Saver er også en pålitelig tjeneste, med en høy leveringsfrekvens og minimal risiko for tap eller skade på pakken din. Dette gjør det til et trygt og pålitelig alternativ for alle som trenger å sende viktige dokumenter eller pakker til utlandet.

UPS Express Saver er en pålitelig og effektiv leveringsmetode som tilbyr rask og pålitelig levering til destinasjoner over hele verden. Med konkurransedyktige priser og full sporingsinformasjon, er det et ideelt alternativ for bedrifter og enkeltpersoner som trenger å sende pakker og dokumenter raskt og pålitelig.


1. Hva er UPS Express Saver?
UPS Express Saver er en frakt- og leveringstjeneste som tilbys av UPS. Denne tjenesten gir rask og pålitelig levering av pakker og dokumenter til destinasjoner over hele verden.

2. Hvor lang tid tar det å sende en pakke med UPS Express Saver?
Leveringstiden for UPS Express Saver varierer avhengig av avsender- og mottakerland, men vanligvis tar det 1-3 virkedager å levere en pakke internasjonalt.

3. Hva er forskjellen mellom UPS Express Saver og UPS Express?
UPS Express Saver er en rask og pålitelig leveringstjeneste som tilbyr levering innen 1-3 virkedager, mens UPS Express tilbyr levering innen 1-2 virkedager. UPS Express Saver er også vanligvis rimeligere enn UPS Express.

4. Hvordan kan jeg spore en pakke som er sendt med UPS Express Saver?
Du kan spore en pakke som er sendt med UPS Express Saver ved å besøke UPS sin nettside og legge inn sporingsnummeret som ble gitt til deg ved sending. Du kan også velge å motta oppdateringer om pakken via e-post eller tekstmelding.


Billigpakke.no
Rated 4.0/ 5 based on 68 reviews at Google+