Cookie politikk

Sende pakker til utlandet

portopriser
Fra
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
pakken

Alm. kasse
40 x 25 x 20 CM

forsendelse

Flyttekasse
70 x 40 x 40 CM

pakke pris

Flat pakke
33 x 23 x 3 CM

transport

Rør

billig frakt

Pose

fraktmann

Definer størrelsen selv

Definer størrelse
Kg
Cm
Cm
Cm

Priser fra 31 kr,-

Fra
Til

Priser fra 31 kr,-

Type forsendelse
kurer

En hel palle

container

En halv palle

palle

Stykkgods


Kg
Cm
Cm
Cm

Priser fra 31 kr,-

Fra
Til

Priser fra 31 kr,-

Priser fra 31 kr,-

Fra
Til

Priser fra 31 kr,-

Emballasje
Kg

Priser fra 31 kr,-

Billigpakke.no sammenligner priser fra

DAO
Fedex
GLS

Dette sier våre kunder om oss

Leveringsservice

Dør til dør
Pakkeshop til pakkeshop
Pakkeshop til dør
Terminal til terminal

1.

Velg forsendelse

Du kan sende: dokumenter, pakker, paller og containere.

2.

Sammenligne tilbud

Tilbudene vises oversiktlig så du kan velge det beste.

3.

Book og spar

Velg det beste tilbudet og spar penger.

Billigste alternativ for å sende pakke til utlandet

Har du en pakke i utlandet, kan du raskt finne ut hva det koster, ved å benytte vår priskalkulator her.
Hvis du også ønsker å sende pakken veldig raskt, kan vi også sende ekspresspost til utlandet for noen av bransjens laveste priser - og det skal gå ultra raskt, deretter velger du bare 'kurer', og vi vil sende dine pakker til utlandet så fort som mulig. Det koster betydelig mer, men da vil pakken bli flydd direkte fra A til B med sin egen sjåfør for å ta vare på den.
Rask transport kan være avgjørende, men det er vår erfaring at når vi sender en pakke til utlandet, vil prisene oftest være høyere på rask levering, dessverre.
For nøyaktig pris benytt vår priskalkulator .

SEND PAKKE TIL UTLANDET BILLIG

Du kan få noen av bransjens beste priser i løpet av sekunder, bare ved å klikke her.
De fraktselskapene du velger å sende pakker til utlandet med, er ofte de samme fraktselskapene som ender opp med å håndtere forsendelsen når alle de store selskapene bruker hverandre, for å utnytte den totale kapasiteten . Dette betyr at kvaliteten ikke svinger så mye som den gjorde på et tidligere eller annet tidspunkt, Derfor er det viktig å få den prisen du bør gi.
Billigpakke.no bruker en priskalkulator for å sikre at du alltid får den beste prisen vi kan gi deg. Det er ingen 'husker og karuseller' her, som ofte blir observert hos mange andre leverandører.
Den faktiske kostnaden ved å sende mail til utlandet varierer sterkt fra postnummer til postnummer, så når du ser den samme prisen for et helt land, da vil rederiet beslutte å la deg betale for mye for de billigste stedene for å sikre at det er nok penger til å sikre ønsket resultat på de dyre stedene. Hos oss får du den prisen det koster. Det er derfor vi har brukt flere år på å utvikle den enorme beregning av soner, broer og perifere ruter, som i dag utgjør vår priskalkulator.

SEND POST TIL UTLANDET UTEN PROBLEMER MED TOLL OG MVA

Når du ønsker å sende noe over grensen, så det er viktig å vite hvilken pakke utlandet vil akseptere og hvilke som vil bli avvist. Men en ting er hva slags post utlandet aksepterer, og en annen ting er den type varer det er mulig å sende med flyfrakt. Hvis det er nødvendig. Mer om hvilke elementer som er forbudt å sende her. På Billigpakke.no vet vi mye om hva som er lov å sende, men hvert land har sine egne skikker og regler,derfor er det viktig å vite om du kan være sikker på at pakken ikke vil være gjenstand for toll. Vi sender om 200 land rundt om i verden, og vi har en ganske god intuisjon på hvilke pakker utlandet aksepterer, men ansvaret for hva som sendes er rettssaker mellom deg som avsender og tollmyndighetene i det landet du sender fra og landet du sender til, inkludert den som mottar. Hvorfor våre råd ikke sier så mye om tollkode for eksempel, kan være fordi tollkoden har blitt endret på før pakken ankommer. Derfor anbefaler vi at du tar kontakt med tollvesenet i mottakerlandet før du sender dersom det er tvil, slik at du kan være sikker på at pakken kommer trygt frem. Trenger du hjelp? Så kan du chatte med oss her, ring 70201401 eller send en oss en e-post.

SEND PAKKE TIL UTLANDET - ELLER SEND PAKKE FRA UTLANDET

Du kan bestille dine forsendelser til utlandet her, men du kan også bestille frakt fra utlandet her.
Vi håndterer både import og eksport for private og bedrifter. Avhengig av hvem leverandøren din bruker som kontaktperson i utlandet, så det kan være mye penger å spare ved å sende varene gjennom oss. Innlegget utlandet sender til Norge, prises i forhold til hva leverandøravtalen er i det landet. Når vi har sterke avtaler for bedre priser, betyr det at du kan bli kvitt portoen utlandet tar for å sende pakken, ved å gå gjennom Billigpakke.no. I så fall bare send strekkoden for å motta og ordne en pickup tid - så vil vi ordne pakkingen for deg.
Vi vet hvilke leverandører i utlandet som har billigere frakt og kunnskap som kan komme til nytte.
Få prisen på din neste import her.