Cookie politikk

UPS

Via www.billigpakke.no kan du enkelt bestille billige UPS forsendelser På forsiden kan du beregne og ordne - du skriver bare sende og motta informasjon, da vil du umiddelbart kunne se prisene på følgende tjenester:.

UPS pakker

UPS Dispatches

UPS etiketter

UPS Freight

UPS Express

Etter ordre, print og bruk strekkoden på pakken du etiketter

UPS priser - enkelt, raskt og billig!

Klikk her for å søke UPS priser: www.billigpakke.no

Spar opptil 60% på UPS Courier levering

UPS Budservice

Enten du trenger å se UPS sporingsinformasjon, kontaktinformasjon UPS kundeservice, finne et UPS tilgangspunkt sted eller få et UPS sitat, alt er inkludert her i vår hendige guide til UPS frakt. Du kan også arrangere en UPS pickup eller lære om ulike UPS-tjenester, som for eksempel standard og uttrykke saver levering.

Lære mer

UPS Access Points - Pick-up & Drop-off steder UPS Access Points er et nettverk av lokale innsamling og bringings punkter beleilig plassert i nærheten av ditt hjem eller arbeid, for eksempel en lokal aviskiosk, bensinstasjon eller storkiosk. UPS Access Points tillater deg å samle eller drop-off pakker når det passer deg, og ofte utenfor vanlig arbeidstid. Det er nå UPS aksesspunkter over hele Storbritannia og Europa, kunder setter stor pris på de praktiske UPS drop-off og samlings tjenestene.

Ingen trenger å vente hjemme for courier å ankomme ditt hjem!

Velg mellom over 2500 lokale forhandlere for å samle eller drop-off din pakke.

De fleste forhandlere er åpne kvelder og i helgene.

Finn ditt nærmeste UPS Drop-off eller returpunkt

UPS kan samle samme dag fra de fleste steder i verden.

De gjør 3 leveringsforsøk som standard for de fleste destinasjoner, men i Storbritannia, for elementer som veier mindre enn 20 kg, kan UPS bare gjøre et leveringsforsøk; og hvis de ikke klarer å levere til deg, vil forsendelsen leveres til nærmeste UPS Access Point plasseringen i stedet.

UPS Tracking 

UPS sporingsinformasjon inkluderer sanntids skanning informasjon for både britiske og internasjonale sporinger, slik at du alltid kan se pakkens fremgang uansett hvor du sender den til. Med ParcelHero® er det enkelt å spore forsendelsen; bare skriv ditt UPS-sporingsnummer på vår sporing side, og vis sanntidsstatus og plassering av forsendelsen. Hva mer? hvis forsendelsen er forsinket, vil vi holde deg oppdatert med e-postvarsler og hjelpe deg med å løse eventuelle problemer.

Lære mer

Når du sporer forsendelsen, bør du se opp for "unntaks skanninger 'da disse kan tyde på at det er en forsinkelse med leveringen. Unntaks skanneren vil varsle deg om årsaken til forsinkelsen, en vanlig årsak til forsinkelser hvis du sender internasjonalt, er tollbehandling saker som normalt krever at mottakeren kontakter UPS i mottakerlandet. Når du sporer forsendelsen, hvis du ser at den er kommet til mottakerlandet og forsendelsen status er oppført som 'unntak', så anbefaler vi at du ber mottakeren om å ta kontakt med UPS for hjelp til å fremskynde fortolling. Du kan få telefonnummeret direkte, nederst på denne siden.

UPS Tjenester

UPS tilbyr et omfattende utvalg av britisk og internasjonal ekspress, tidsbestemt og økonomi leveringsalternativer for ethvert budsjett.

UPS Express Saver: Fast verdensomspennende Ekspress leveranse.

Express & Express Pluss: 9am, 10:30 og 24:00 tidsbestemt levering med pengene tilbake-garanti.

Standard & Expedited: Tregere mer økonomisk levering for store og tunge pakker.

UPS leveringstider

UPS tilbyr både rask ekspress og tregere økonomi leveringstjenester, med transittider som strekker seg etter destinasjon:

Europa levering Express - Next dag Økonomi - 2-5 Days
USA levering Ekspress 1-2 Days Økonomi 3 - 5 dager
Asia levering Ekspress 2-4 Days Økonomi 3 - 6 dager
Afrika levering Ekspress 2-5 Days Økonomi 4 - 6 dager

Toll og Internasjonal frakt

Enten du sender til Kina, USA eller andre land utenfor EU, vil forsendelsen måtte reise gjennom tollen og kan være underlagt import- toll og avgifter. ParcelHero® vil automatisk gi deg papirene du trenger for fortolling.

UPS Priser og avgifter

UPS har strenge størrelse og vektbegrensninger og aksepterer ikke varer mer enn 70 kg i vekt, eller 419cm i lengde og bredde sammenlagt, så de er ikke et egnet alternativ for svært store og tunge pakker eller forsendelser. Det er også en rekke tilleggsavgifter for store elementer. ParcelHero® sitater inkluderer alle avgifter.

Lær mer om priser og avgifter

Alle Billigtpakke.no priser inkluderer alle avgifter. UPS kostnader for eksterne områder leveranser og har også en rekke størrelse og vekt relaterte avgifter, så det er viktig at du oppgir nøyaktig volum, dimensjoner og vekt når du ber om et tilbud.